Elektronik Sigarada Ciğer Çekimi ve Sigara Çekimi Nedir?

Elektronik sigara kullanırken yeni başlayanlar ciğer içimi ve sigara içimi ayrı coiller kullanırlar genelde. Fakat tek bir coiller iki etkiyi de yaşamak oldukça kolaydır. Özellikle mod özellikli cihazlarda her iki etkiyi de görmek oldukça olağan bir durumdur.

Sigara içimi ve ciğer içimi (nargile içimi) kişinin elektronik sigara kullanma stiline göre değişkenlik gösterir. Öncelikle her iki çekim ile ilgili kısa bir açıklama yaparak başlamak daha mantıklı olacaktır.

Elektronik Sigara Sigara Çekim Modu

elektronik-sigara-sigara-icim-min

Elektronik sigara sigara çekim modunu öncelikle sigarayı yeni bırakmış veya bırakmaya çalışan kişilerin tercih ettiği bir içim modudur. Bu yöntem ile elektronik sigaradan sigara çekimi yapmak oldukça mümkün hale geliyor. Daha az buhar sağlasa da sigaraya çok benzeyen boğaz vurumu yaşattığı için çok tercih edilen bir çekim modu haline geliyor.

Sigara çekim odu kullanmak istiyorsanız ilk yapmanız gereken elektronik sigara cihazınızın hava kanallarını kapatmaktır. Buharın hacim kazanmasını engellemiş olsa da daha aromatik bir buhar elde etmiş olursunuz. Sıklıkla kullanılan bu mod için İngilizce bir terim olan Mouth-To-Lung kelimesinin kısaltılmış hali olan MTL ifadesi kullanılır.

Sigara çekim modu kullanırken elektronik sigaranın atomizer tanklarının alt kısmında yer alan hava kanalları daraltılır. Bu işlemler elektronik sigara daha az hava alarak daha az buhar üretir hale gelir. Sigarayı yeni bırakmış kişilerin tercih ettiği bir yöntemdir. Bu çekim modunda nikotin ve yüksek PG içeren bir elektronik sigara likiti kullanmanız durumunda gırtlağınız sigara içmişsiniz gibi tahriş olur.

Elektronik Sigara Ciğer Çekim Modu

ciger-cekim-min

Ciğer çekimi genelde nargile içimi olarakta anılır. Elektronik sigara cihazları bu modda daha fazla buhar üretirler. Yoğun ve doyum sağlayan buhar modu bir çok içici tarafından fazlaca tercihe edilir. Bu mod kullanırken cihazın daha çok yoğun buhar üretmesi için hava kanallarının daha fazla açılması sağlanır. Bu mod kullanıcıya yoğun buhar sağlarken genizde oluşacak sigara içim hissini oluşturmaz. Cihaza çekilen buhar daha fazla olduğu için aromanın da tadını yoğun olarak alırsınız.

Ciğer çekimi yapmak için hava kanallarının hepsini açmak en öncelikli şarttır. Bu çekim için mod set tarzı cihaz kullanmak gerektiğinin yanı sıra yüksek kalite premium elektronik sigara liktit çeşitleri kullanmakta gereklidir.

Sigara Çekimi mi Ciğer Çekimi mi İdealdir?

Bu sorunun kesin bir cevabını bulmak oldukça zor. Çünkü bu durum kişisel bir tercihtir. Sigarayı bırakmış kişilerin geneli sigara çekimi tercih eder çünkü herkes yüksek buhar elde etmek istemez. Çünkü kapalı alanlarda ciğer çekimi modu elektronik sigara keyfinize gölge düşürebilir. Farklı durumlar için farklı modlar kişinin kendi stilidir.

Ciğer çekim modu elektronik sigara cihazlarının daha iyi buhar ve daha yoğun tat verdikleri bir gerçektir. Bunların yanı sıra kullandığınız drip tip modeli bile elektronik sigaradan alacağınız keyfi ikiye katlayacaktır.

 

Bir yanıt yazın

Sohbeti aç
1
Merhaba, 👋
Nasıl yardımcı olabilirim?
Tüm ürünleri Yurtiçi kargonun kapıda nakit veya kredi kartı seçeneği ile gönderiyoruz. Sipariş öncesi ve sonrası teknik destek veriyoruz. 👍 Güvenle alışveriş yapabilirsiniz 😉