Sigarayı Nasıl Bırakırım ?

Sigarayı nasıl bırakırım diye merak ediyorsanız doğru yazı dasınız! Sigara içerisinde 4.000 kanserojen madde bulunan aynı zamanda bağımlılık yapan nikotin seviyesinin oldukça yüksek olduğu zehir diye tabir edilebilecek bir maddedir. Sigara bırakma zor ve meşakkatli bir süreçtir ve bir çok kişi kısa süre sonra pes etmektedir.

Sigara Nasıl Bırakırım Sorusunun net Cevabı !

sigarayı nasıl bırakırım

Sigarayı nasıl bırakırım sorusunun net cevabı bu yazıda.Sigara  bırakmak için bir çok yöntem mevcuttur. Kişi eğer iradesi güçlü ve tam olarak kararlı ise bu yöntemler destekleyici olmaktadır. Sigara bağımlılığı dünya çapında ciddi bir sorundur. Bir çok ülke bu bağımlılık adına bir takım faaliyetler sürdürmektedir. Vazgeçirici önlemler ile sigara bağımlılığından kurtulmak amaçlanmaktadır. Sigarayı nasıl bırakırım diye endişe ediyorsanız öncelikle hekim kontrolünde hastanelerde yer alan poliklinikler ve ücretsiz sigara bırakma hattını arayarak bilgi alabilmektesiniz. Sigarayı nasıl bırakırım diye kara kara düşünmeye başlamak yerine var olan bırakma yöntemlerini denemek daha mantıklıdır. Türkiye’de kapalı alanlarda sigara kullanmama konusunda ciddi yasaklar bu süreçte size yardımcı olabilir. Bilinen en etki yöntemlerden elektronik sigara, nikotin bandı ve sakızı ile sigarayı bırakanların sayısı bir hayli fazladır. Elektronik sigara ile sigara bırakma diğer yöntemlere nazaran daha işe yaramamaktadır. Duman olgusu, dudak ve el alışkanlığı konusunda oldukça yardımcı olmakta nikotinli lkitler ile başlayıp sigara bırakma döneminde var olan nikotin krizlerinin yaşanmasını engellemektedir.Kademe kademe nikotin miktarı azalmakta en son nikotinsiz sadece aromalı likitler ile sigaradan ve zararlarından komple kurtulunmuş olmaktadır. Ülkemizde sigara bırakmaya yönelik başlatılan ücretsiz destek programlarına katılmak ta bazı kullanıcılar tarafından olumlu sonuçlanmaktadır. Sigarayı nasıl bırakırım diyorsanız diğer yöntemlerin işe yaramayacağından eminseniz elektronik sigara ile sigara bırakma sürecine hiç bir şekilde zorlanmadan başlayabilirsiniz. Elektronik sigara sizi nikotin yoksunluğuna sokmaz ve sigara bırakma döneminde yaşanılan sigara krizlerine neden olmaz. Günün her anında içme isteği elektronik sigara ile karşılanır. Sigarayı nasıl bırakırım diye tereddüt ediyorsanız eğer müşteri temsilcilerimizden destek alabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Sohbeti aç
1
Merhaba, 👋
Nasıl yardımcı olabilirim?
Tüm ürünleri Yurtiçi kargonun kapıda nakit veya kredi kartı seçeneği ile gönderiyoruz. Sipariş öncesi ve sonrası teknik destek veriyoruz. 👍 Güvenle alışveriş yapabilirsiniz 😉