Elektronik Sigara Markaları

Elektronik Sigara Markaları

Elektronik sigara markaları en fazla kullanılan markları sizler için araştırarak detaylı bir inceleme yaptık. Elektronik sigara kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen markalar ve özellikleri hakkında bilgi vereceğimiz bu yazı umarım sizler için faydalı olacaktır. Son zamanlardaki popülerliği ile dikkat çeken elektronik sigaralar sigara bırakmanın en zahmetsiz halidir.

En Popüler Elektronik Sigara Markaları

esigara

En popüler elektronik sigara ve özellikleri hakkında detaylı bilgiye sahip olarak istediğiniz markayı daha kolay seçebileceksiniz. Elektronik sigaralar sigara bırakma konusunda bağımlı kişilere büyük destek olmakta ve iyi bir alternatif sağlamaktadır. 2007 yılından beri oldukça yoğun bir ilgi gösterilen elektronik sigara konusunda kullanıcılar doğru bilgiye ulaşmakta zorlanıyorlar. Elektronik sigara markaları konusunda bu yazımızda aklınızdaki tüm soru işaretleri cevaplanmış olacaktır.

Joyetech Elektronik Sigara

joyetch

Joyetech markası Çinde 2007 yılında kurulan dünyanın en büyük elektronik sigara ve e-likit üreticilerinden biridir. Modellerini devamlı geliştirmeye yönelik bir çok alanda AR-GE çalışmaları mevcuttur. geniş elektronik sigara modelleri ile birlikte üretim alanında yetenekli ve yeniliklere açık mühendisler tarafından üretimi yapılan modeller en güvenilir marka imajını da hak etmektedir. Joyetech elektronik sigara kullananlar tarafından en popüler ilk marka haline gelmiştir.

Eleaf Elektronik Sigara

eleaf

Eleaf elektronik sigara Eleaf Electronics Co, Ltd şirketi Çin Shenzhen şehrinde 2008 yılında kurulmuş bir markadır. En büyük elektronik sigara markaları listesinden olan Eleaf devamlı ve hızlı olarak yenilenen modelleri ile en çok tercih edilen markalar sıralamasında var olmayı hak etmiştir. Müşterilerine her noktada destek veren firma istick Pico serisi ile popülerliği yakalamış ve hala devam etmektedir.

Kangertech Elektronik Sigara

kangertech

Kangertech elektronik sigaraların var olması ile birlikte Çin’de kurulmuş en büyük elektronik sigara markalarından biridir. Müşterilerine endüstriyel ve kaliteli hizmet vermeyi ilke edinmiş kangertech markası elektronik sigara vapingcilerin en çok tercih edilen markalarından biri olmuştur.Elektronik sigara markaları arasında en iyilerden biridir.

Smok Elektronik Sigara

smok

Smok Çin Shenzhen şehrinde 2010 yılında kurulmuş elektronik sigara markasıdır. Tüm dünyada etki gösteren bir dizi patentli ürünü yayınlayarak elektronik sigara konusunda  en büyük markalar sıralamasına girmeyi başarmış dev firmalardan biridir. Elektronik sigara kullanıcıları tarafından oldukça fazla tercih edilen bir markadır.

Vaporesso Elektronik Sigara

vaperasso

Vaperasso elektronik sigara sektöründe yüksek güvenlikli model üretmeyi amaçlamış bir firmadır. Çinde kurulmuş limited şirketidir. Çok fazla modeli olmamasına rağmen yüksek güvenilirlik ve kalite bakımından elektronik sigara sektöründen en iyi markalardan biri olmayı başarmıştır. Elektronik sigara markalarının  hepsi Çin’de üretilir ve ana satış merkezleri Çin Ülkesindedir. Elektronik sigara markaları sektöründe en büyük 5 markayı sizlere açıklayarak en çok bu markalara olan talebi anlamınızı sağladık. Ürünlerin kutu arkalarında bulunan orijinal barkodları ile ana sitelerinden kontrol edebilirsiniz. Elektronik sigara sigara bırakma konusunda en iyi alternatiftir. Yeni başlayacaklar için en iyi beş markadan seçim yaparak sorunsuz bir vaping deneyimi yaşamaları mümkün olmaktadır.

Bir yanıt yazın

Sohbeti aç
1
Merhaba, 👋
Nasıl yardımcı olabilirim?
Tüm ürünleri Yurtiçi kargonun kapıda nakit veya kredi kartı seçeneği ile gönderiyoruz. Sipariş öncesi ve sonrası teknik destek veriyoruz. 👍 Güvenle alışveriş yapabilirsiniz 😉