Vaporesso Revenger Elektronik Sigara İnceleme

Vaporesso Revenger Elektronik Sigara İnceleme

Vaporesso Revenger, Vaporesso, Shenzhen SMOORE teknolojisinin ardındaki şirketten gelmek için çok hevesle beklenen cihazlardan biridir. Kutu detayları ise çekmece stilindedir ve gri detaylar ile dekore edilmiştir. Kutuda klasik kırmızı ve siyah renkler ile şık bir görüntü verilmiştir. Vaporesso Revenger kutusu açıldığı zaman üzerinde logosu olan mat bir beyaz kutu görülmektedir. Bu da kaliteli bir ürün olduğunu ve kaliteli bir şekilde paketlendiğini gösterir.

revenger-kutu-min

Kutu içerisinde iki adet kullanım kılavuzu USB kablosu, uyarı belgesi ve garanti belgesi bulunmaktadır. Kaliteli USB kablosunun üzerinde marka logosu da bulunmaktadır. Kullanım kılavuzu birden fazla dile çevrilmiş ve son derece özenli bir işçilik olduğu açıkça görülmektedir. Kit kutu açıldığında gerçekten harika bir ilk izlenim olacaktır. Kutu ve ürün detayları ise muhteşemdir.

Atomizer: Sırası ile atomizer, yedek iç atomizer, yedek cam tüp, yedek sızdırmazlık halkası ve 510 ağızlık adaptörü halkası bulunmaktadır. Bir RTA için 5ml likit kapasitesi fazlası ile yüksek bir kapasitedir. Yüzeyi şarap kırmızısı rengi ile süslenen atomizerin yapısında diğer atomizerlere göre belirgin bir farklılık yoktur. Alacağınız tat kalitesinin arttırılması için hava akımı girişi daraltılmış ve iç atomizerin tepesinde toplanması hedeflenmiştir. Dahili ağızlık ise 810’dan biraz daha geniş ve iç duvarlar hunu şeklindedir. Buhar yoğunluğu için ideal bir kittir.

Dolum sistemi kaydırarak açılan sistem olduğundan kolay bir işlem olarak kullanıcılara sunulur. İşlemin kolay olması için dolum deliği geniş olarak tasarlanmıştır. Sıkı bir şekilde yerleştirilen sızdırmazlık halkası açılmak istendiğinde olması gerekenden biraz fazla kuvvet gerektirecektir. Her hangi bir damlama ya da sızdırma olmaması için sıkılık önemlidir.

vaporesso-min

Elektrik iletkenliği iyi durumda olan atomizerin tabanı elektrot gümüş ve elektrolizle kaplanmıştır. Tabanda yer alan gri kısım yalıtkan bir özelliğe sahiptir ve seramik maddeden yapılmıştır. Elektrot vidası hafifçe dışarı taşmıştır. Bu sebepten coiller kullanılırken mekanik modlarda kullanılmalıdır.

Optimum kullanım aralığı 60-80W’tır fakat 50-100W çıkış gücünü desteklemektedir. GT8 iç atomizeri kurulu halede 0.15ahm direncine sahiptir. 4 coil iç atomizer, 2 coil ise yedek atomizer için kullanılır. 45-60W optimum kullanım aralığı iken 30-70W çıkış gücünü desteklemektedir. Her iki atomizer tabanı da gümüş kaplamadır. Vaporesso cihazı yeni kullanacak olanlar için optimum watt ayarını sağlama konusunda oldukça istekli. Kenar ve köşeleri dikkatle işlemden geçirilmiş ve avuçta oldukça ağır bir his bırakan atomizer oldukça da iyi bir kalitededir.

Aerodinamik IML paneli

Kalıp içi etiketleme özelliğini cihazınızda kolaylıkla fark edeceksiniz. Cihazınızın ön kısmında sert bir katman orta kısmında baskılı ve arka kısımda ise plastik film katmanı bulunmaktadır. Bu sayede cihazınızın yüzeyi çiziklerden korunacak ve renginin canlılığı uzun süre muhafaza edilecektir.

Elde oldukça iyi bir his bırakan ayna efekti sadece görünümü değil  modun kalitesini geliştirip ağırlığını da düşürmektedir. 510 bağlantısı ise göze batmayan atomizer arasın ve cihazın üst kısmındadır. Modun boyası bu sayede çizilmez ve kullanım güvenliği ile ısı yalıtımı modun alt kısmındaki delikler sayesinde sağlanır. Konforlu ve kolay ateşleme tuşunun kavisli bir yüzeyi vardır ve bu sayede kiti dilediğiniz gibi tutabilirsiniz.

Mod özeti

vaporesso-revenger-220w-min

Oldukça klasik görünüşe sahip olan mod tuşunun geri tepesi harikadır. Ergonomik yüzey tasarımı ile avuç içinde kolay ve konforlu bir şekilde tutabilirsiniz. Normal seviyede ağırlığı vardır. Aşınmaya karşı dayanıklı panelleri vardır. Parmak izi ve ya da ter bırakmak mod için kötü bir yön olsa da cihaz sık sık silinirse hiçbir sorun kalmaz.

Sistem

Ayar yaparken ateşleme yapma ihtimalinin ortadan kalkması için bir ekstra özel fonksiyonel tuş bulunmaktadır. Ateşleme tuşuna 5 defa arka arkaya basarak modu açabilirsiniz. 3 defa fonksiyon tuşuna basarak Watt çıkış mod seçeneklerine girebilirsiniz. 2 saniyeden daha uzun fonksiyon tuşuna basarsanız ara yüze girmiş olursunuz. Çıkış modunu seçmek için modu seçip ardından 2 saniyeden uzun fonksiyon tuşuna basmalısınız.

Yazılım güncelleme

Ateşleme ve fonksiyon tuşlarına aynı anda basarak sistem versiyonunu kontrol edebilirsiniz. 2017 8 Eylül de en güncel sürümü çıkmıştır. Yazılımın iki farklı sistemi bulunmaktadır. TPCBAT10 ve SPCBAT10 yalnız kurulum yaparken çok dikkatli olmalısınız. Güncelleme bitiminde ara yüzde farklılıklar olacaktır, oldukça iyi olan akıllı şarj fonksiyonu hem batarya kapasitesini hem de batarya dolum zamanını gösterir.

Özet

Vaporesso Revenger hem yeni kullanıcılarının hem de deneyimli kullanıcıların kullanacağı şık görünümlü, mükemmel performansı ve yararlı fonksiyonları ile oldukça uygundur. Birden çok çıkış modu sayesinde deneyimli kullanıcılar güç ara yüzünü diledikleri zaman kullanabilirler.

Bir yanıt yazın

Sohbeti aç
1
Merhaba, 👋
Nasıl yardımcı olabilirim?
Tüm ürünleri Yurtiçi kargonun kapıda nakit veya kredi kartı seçeneği ile gönderiyoruz. Sipariş öncesi ve sonrası teknik destek veriyoruz. 👍 Güvenle alışveriş yapabilirsiniz 😉