Elektronik Sigaranın İki Büyük Faydası

Elektronik Sigaranın İki Büyük Faydası

Elektronik sigara normal sigaraya oranla %97 daha az zararlıdır. Bu kalan %3’lük kısmı günlük yaşamda tükettiğimiz bir çok gıda maddesinden de alıyoruz zaten.Elektronik sigara kullanımın yararları ve zararları her geçen gün yapılan araştırmalar sonucunda ortaya çıkmaktadır.

Uzun bir araştırma yapılmadan açıklanan haberlerin gerçekçiliği düşünülmelidir. Yapılan son araştırmada elektronik sigaraların %97 daha sağlıklı olduğu açıklanmıştır. Bu açıklamada BBc kanalında tüm dünyaya yayınlanmıştır.

Bu anlamda sigaradan elektronik sigara modelleri sayesinde kurtulmak imkansız değil gayet kolay. Bir dünya ülkesinde sigara bırakma amacıyla tercih edilen birinci sıra sigara bırakma yöntemidir.

Teknolojinin hızla ilerlediği günümüzde değişime ayak uydurarak elektronik sigara kullanmaya başlamak pişmanlıktan kurtuluştur. Elektronik sigara ile sigaradan kurtulanların artık nefes sorunları ortadan kalkıyor. Bu cihazların iki büyük faydası ile yaşam kalitenizi yükseltmek mümkün.

Elektronik Sigara ile Sağlığınızı Koruyun

Elektronik-sigara-min

Sigara içerisinde 4.000 adet zehirli madde barındıran zehirli bir dumandan ibarettir. Nikotin içerir ve yüksek derecede bağımlılık yapar. Elektronik sigara ile nikotin bağımlılığından kurtulabilir sağlıklı yaşamınıza merhaba diyebilirsiniz. Bunun için öncelikle yapılması gerekenleri adım adım uygulamanız gereklidir. Elektronik sigaraya başlayarak normal sigarayı kısa sürede bırakabilirsiniz.

Öncelikle elektronik sigara satın alırken firmamızın müşteri temsilcilerine sigarayı ne kadar bir süredir kullanıyorsunuz markası ve sigaranın nikotin oranını belirterek likitinizin nikotin oranını sizi tatmin edecek mg’larda seçmelisiniz. Bir süre bu orandaki likite devam ederek giderek oranı düşürmeli en son olarak nikotinsiz likitlere geçiş yapmalısınız. Bu süre içinde sizi zorlamadan vücudunuzdan nikotin atılmış olarak kolay bir şekilde sigarayı bırakabilirsiniz.

Sağlığınızı yeniden kazanabilir nefes sorununuzu ortadan kaldırabilirsin. İnsan sağlığı açısından sigaraya göre çok daha sağlıklı bir seçim olmaktadır. Elektronik sigara ile yepyeni bir yaşama merhaba diyebilirsiniz.

Elektronik sigaranın buharı olan likitler normal sigaranın dumanında olan 4.000 adet zehirli maddenin hiç birini içermiyor karbon ve karbonmonoksit içermemesi de ayrı bir avantajı tabiki.

Elektronik Sigaralar Tasarrufludur

Elektronik sigaranın ikinci büyük faydası olan ekonominize oldukça iyi bir şekilde tasarruf yaptırmasıdır. Elektronik sigara cihazınızı firmamızın uygun fiyat politikası ile bir kereye mahsus olmak kaydı ile alabilirsiniz. Sonuçta cihazı bir kere alacaksınız daha sonra ki masrafınız likit ve coil olacaktır buda normal sigaraya göre oldukça ekonomiktir.

Elektronik sigaralar günde en az bir paket sigara içen bir tiryakinin ayda içtiği sigara oranı hesaplandığında oldukça hesaplı olduğu ortaya çıkmaktadır. Hem sağlığınızı hemde bütçenizi elektronik sigaranız ile koruyabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Sohbeti aç
1
Merhaba, 👋
Nasıl yardımcı olabilirim?
Tüm ürünleri Yurtiçi kargonun kapıda nakit veya kredi kartı seçeneği ile gönderiyoruz. Sipariş öncesi ve sonrası teknik destek veriyoruz. 👍 Güvenle alışveriş yapabilirsiniz 😉