Elektronik Sigara Kurulum Rehberi

Elektronik Sigara Kurulum Rehberi

Elektronik sigaranızı satın aldıktan sonra cihazı kullanıma hazır hale getirmek için yapılması gerekenler konusunda bir fikriniz yok ise sizlere rehber niteliğinde soru cevap şeklinde bir içerik hazırladık. Kurulum esnasında yapmanız gereken? ne kadar şarj edilmeli ve likit nasıl doldurulur gibi önemli soruların cevabını vermeye çalışacağız.

Daha bilinçli ve doğru şekilde elektronik sigara kullanmak için basit şekilde sizlere anlatacağız. Elektronik sigara kullanımından keyif almanız doğru kurulum ile gerçekleşir.

Elektronik Sigara Şarj Etme Süresi?

e-sigara-min

Elektronik sigaranızı kutudan çıkardıktan sonra ne kadar şarj etmeliyim sorusunu sizlere hazırlamaya çalıştık! Elektronik sigaralar fabrikada üretildikten sonra ambalajlama sırasında her cihaz %30 ile 50 arasında şarj olmuş şekilde gönderilir. İlk kullanım için şarj etmeye gerek yoktur şarj azalmaya başlayınca şarja takabilirsiniz.

Elektronik Sigarayı Prizden Şarj Etmeli miyim?

Elektronik sigara markaları genellikle kutu içerisine şarj aparatı koymazlar. Tüm markalar sadece USb kablo koyarlar. Bunun nedeni ise prizden gelen akım sürekli değişkendir cihaz prizden gelen değişken akım yüzünden kendini kilitleyerek chipSet yardımı ile devre dışı bırakmaya yardım eder. Bu güvenlik açısından oldukça önemlidir. Bu durumda sadece USB ile şarj etmek oldukça önemlidir.

Elektronik Sigaralar Patlar mı?

Elektronik sigaralar patlar mı belki de en çok merak edilen üzerinde defalarca açıklama yapılmış bir konudur. Yeni elektronik sigara modelleri tüm güvenlik önlemleri alınarak üretilir. Doğru pil ve doğru elektronik sigara kullanımı ile birlikte cihazların patlama durumu neredeyse sıfıra yakındır.

Cepte Yada Çantada E-sigaramı Taşırsam Likit Akar mı?

Üst dolum yapılabilen elektronik sigaralarda likit akıtma gibi bir surum yaşanmaz. Yeni nesil elektronik sigaralar bu konuda detaylı önlemler alınarak üretilir. Son çıkan modeller bu konuda başarılı şekilde üretim yaparak kullanıcıların büyük bir sorunu olan likit sıçratma sorununu ortadan kaldırmıştır.

E-Sigaramın Camını Kırdım Ne Yapmalıyım?

elektronik-sigara-min

Elektronik sigaraların cam haznesinin kırılması durumunda Ego Aio gibi cihazlar da üst atomizer başlığı cihaz ile birleşik olduğu için yeni bir cihaz satın almalısınız yada alt gövde kısmını değiştirmelisiniz. fakat hazne ve mod kısmı olan cihazların hepsinde kutuda yedek cam mevcuttur veya sitemizden oldukça uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Kurum Yaptım ama Buhar Çıkmıyor?

Bu durumun birden fazla sebebi olabilir. Bu cihazlar fabrikadan çıkarken kapalı konuma getirilir. Düğmesine 5 kere seri şekilde basıldığında cihaz açılır. Cihazı açtıktan sonra çekim yapmayı tekrardan deneyin. Modlu bir cihaz kullanıyorsanız eğer öncelikle power moduna getirerek watt ayarını 18′ e getirerek çekim yapın. Şarj göstergesine dikkat edin şarj yoksa şarj edin veya harici pil ile çalışan cihazların pil + ve – kutuplarının doğru takıldığına dikkat edin.

Öksürük  sorunu Yaşıyorum?

Öksürme olayı ilk başlarda yeni kullanmaya başlayınca oldukça önemlidir. İlk başlarda alışma süresine kadar biraz sabrederek beklemeniz gerekecek saha sonra bu öksürük olayının ortadan kalması gerekmektedir.

Hangi nefes çekimi yapıyorsanız ona uygun coil almanızda ayrı bir önem taşımaktadır.

Bir diğer konu ise likitlerinizde doğru nikotin oranını kullanmanızdır.  Eğer ciğer çekimi yani nargile çekimi yapacaksınız 3 mg nikotin önerilmektedir. Sigara çekimi yani normal çekimler için ise 6 ile 9 mg likit kullanımıdır.

Elektronik sigaralar normal sigaralara göre %97 oranında daha güvenli cihazlardır. Sigara bırakma konusunda en kullanışlı ve işe yarayan sigara bırakma yöntemidir. Doğru bir kulanım ile mutlu bir buhar keyfi yaşayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Sohbeti aç
1
Merhaba, 👋
Nasıl yardımcı olabilirim?
Tüm ürünleri Yurtiçi kargonun kapıda nakit veya kredi kartı seçeneği ile gönderiyoruz. Sipariş öncesi ve sonrası teknik destek veriyoruz. 👍 Güvenle alışveriş yapabilirsiniz 😉