Orjinal E-Sigara Nasıl Anlaşılır?

Orjinal E-Sigara Nasıl Anlaşılır?

Elektronik sigara kullanmaya başlamak için karar verdiniz hatta aklınızda bir model de belirlediniz. En önemli nokta olan e-sigaranın orjinal ve gerçek ürün olduğunu nasıl anlayacaksınız.

Bu noktada ilk olarak güvenilir siteleri tercih etmeniz gereklidir. Güvenilir ve popüler sitelerden yapacağınız her alışveriş hem bütçenizin hemde sağlığınızın dostu olacaktır. Güvenilir ve popüler sitelerde satışa eklenen tüm ürünler orjinal ve gerçek ürünlerdir. Sitemizden temin edeceğiniz tüm cihazlar, likit ve yedek parçalar %100 orjinal olup en kaliteli ürünlerdir.

Elektronik sigara ürünlerinin orjinallikleri iki şekilde anlaşılabilir. Birinci genel inceleme diğeri marka sorgulama ile gerçekleşir. İlk olarak genel incelemeden bahsedelim istedim.

E-Sigara Orjinallik için Genel İnceleme

Öncelikle bir ürün satın aldığınızda ürünün tasarımını ve ürün malzemesine dikkat etmeniz gerekiyor. Bu konuda markalar ürün kalitesi ve tasarımına ayrı bir önem vermektedir. Sahte ve merdiven altı firmalar satış kar marjını planlayarak insan sağlığını ikinci plana atarlar. Buna göre aşağıdaki maddelere dikkat ederek genel bir kontrol yapabilirsiniz.

  • Öncelikle ambalaj ve paketlemeye dikkat etmelisiniz. Paketin dış tarafında  yer alan barkod, doğrulama kodu ve bandrol olan cihazlar sınıfı geçecektir
  • Paketin içeriğinde yer alan malzemelerin eksiksiz ve kaliteli olması gereklidir
  • Ürüne ilk dokunduğunuzda kalitesi kendini ele verir olumsuz bire his yaratmaması oldukça önemlidir
  • Köşe birleşim noktalarında pürüzsüz ve tam birleşim olduğuna dikkat ediniz
  • Dokunmatik ekranda herhangi bir sorun olmaması gereklidir
  • Kalitesiz plastik kullanılan ürünlerde kötü bir koku olur bu ürün yüksek ihtimalle sahtedir
  • Tuşları çok çabuk bozulan ve iç lehimleri kopan ürünlerin sahte oma riski oldukça fazladır.

Sahte ürünlerin piyasada oldukça fazla olması nedeni ile elektronik sigara markalar tüketicileri korumak adına orjinal ürün barkod sistemi geliştirdiler. Bu en gelişmiş ve doğru sonucu alabileceğiniz bir sistemdir.

Ürün doğrulama bandrolü ile her markanın orjinal olup olmadığı kolaylıkla kontrol edebilir güvenli şekilde elektronik sigaranızı kullanabilirsiniz.

Vaporesso Orjinal Ürün Sorgulama

vaporesso_barkod-min

Vaporesso marka ürününüz için fotoğraftaki gibi kutu içerisinde yer alan kartta scratch and check (kazı ve kontrol et) alanını kazıyarak kontrol işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kazıdıktan sonra ortaya çıkan numaraları vaporesso.com  adresinin ana sayfanın en alt tarafında olan kısma girerek orjinallik sorgusu yapabilirsiniz.

Joyetech Orjinal Ürün Sorgulama

joyetech_barkod-min

Joyetech.com/support  sayfasından kutu arka kısmında yer alan kazı ve kontrol et alanından dikkatli şekilde kazıyarak sayfanın ilgili kısmına numaraları girerek kontrolü sağlayabilirsiniz.

Smoktech (Smok) Orjinal Ürün Sorgulama

smoktech_barkod-min

smoktech.com/support sitesinden kutu arakasında yer alan barkodu kazıyarak öğrenebilirsiniz. Ayrıca telefonunuza indireceğiniz uygulama sayesinde kolaylıkla orjinal ürün sorgulama yapabilirsiniz.

Eleaf Orjinal Ürün Sorgulama

eleaf_barkod-min

Eleaf marka cihazınızın orjinal olup olmadığı görseldeki gibi kutunun arka kısmında yer alan kazı ve kontrol alanından takip edebilirsiniz.

eleafworld.com/info/batchcode.php adresinden kazıdığınız alanda ortaya çıkan numaraları doğru bir şekilde girmeniz yeterlidir.

Aspire Orjinal Ürün Sorgulama

aspire_barkod-min

Aspire marka elektronik sigara modeliniz için ürün orjinallik sorgulamasını kutunun üzerinde yer alan barkod sorgulaması ile kazıdıktan sonra çıkan rakamları belirtilen alana girerek sorgulamayı yapabilirsiniz. http://check.aspirecig.com/ adresinden giriş yapabilirsiniz.

Wismec Orjinal Ürün Sorgulama

wismec_barkod-min

http://www.wismec.com/batchcode/ adresinden kutu üzerinde yer alan kazı ve kontrol et alanından ürününüzün orjinal olup olmadığını test edebilirsiniz.

Ayrıca cihaz seçimlerinde sitenin ürün kısmında yer alan kullanıcı yorumlarına mutlaka göz atmanız size en iyi yol gösterici olacaktır.

Bir yanıt yazın

Sohbeti aç
1
Merhaba, 👋
Nasıl yardımcı olabilirim?
Tüm ürünleri Yurtiçi kargonun kapıda nakit veya kredi kartı seçeneği ile gönderiyoruz. Sipariş öncesi ve sonrası teknik destek veriyoruz. 👍 Güvenle alışveriş yapabilirsiniz 😉