En iyi Elektronik Sigara Modelleri 2018

en iyi elektronik sigara listesi

En iyi elektronik sigara modellerini 2018 yılındaki satış başarısı ve kullanıcı oylamaları ile listeledik. En iyi Elektronik sigara nasıl bulunur? En çok satılan modeller hangisidir? Bu sorulara cevap vermeye çalışalım.

2018 Yılına Vaporesso markasının damga vurduğunu söyleyebiliriz. Revenger ve Revenger X modeli kullanıcılar tarafından çok beğenildi. Smok da buna hemen G-Priv 2 ile karşılık verdi. Bu yıl markalar tarafından baya çekişmeli olacağa benziyor. Aşağıdaki liste bu yıla ait satışların toplamı ve kullanıcıların olumlu yorumları dikkate alınarak oluşturulmuştur. Listeyi sürekli güncel tuttuğumuzu da belirtelim.

En iyi Elektronik Sigara Listesi

  1. Vaporesso Revenger
  2. Smok G-Priv 2
  3. Vaporesso Revenger X
  4. Smok Alien
  5. Smok GX350
  6. Eleaf iStick Pico Dual
  7. Smok Stick V8
  8. Eleaf iStick Pico
  9. Smok Qbox
  10. Vaporesso Target Pro
  11. Smok Al85
  12. Joyetech eGo Aio

Ürünleri incelemek için üzerine tıklamanız yeterlidir.

Elektronik sigaraya yeni başlaya kullanıcılar ilk başlarda kalem tarzı cihazlarla bir alışma dönemi geçirdikten sonra mod cihazları tercih ediyorlar. Bu nedenle en iyi elektronik sigara modelinin arayışı büyük rekabet durumunda dolayı kafa karıştırıcı olabiliyor.

Elektronik sigara kullanımı ile birlikte sigaranın zarar veren alışkanlıklarından kurtulabilir harika bir buhar performansı alabilirsiniz. E-sigara bugün ülkemizde olduğu gibi dünyanın bir çok ülkesinde de en etkili sigara bırakma yöntemleri içerisinde yer alıyor. Bu nedenle doğru cihazı seçerek kısa sürede nikotin bağımlılığından kurtulmak oldukça eğlenceli hale geliyor.

En İyi Elektronik Sigara Kitleri

e-sigara-min

Elektronik sigaraya yeni başlangıç için kit seçimi yapmak istiyorsanız işte sizlere 2018 yılının en iyi hazır kiti seçilen cihazları tanıtmak istiyorum. Uzun süreli sigara kullanıcıları için kalem nargile tarzında cihazlar çoğu kez yetersiz gelmektedir. Bu nedenle hazır kitler en iyi seçenekler olarak belirtilir. İşte en iyi kitler;

Vaporesso Switcher

Vaporesso markası dünya çapında en iyi elektronik sigara markalarından biridir. He ürünü yüksek teknoloji ile üretmekte hem likit hemde buhar konusunda büyük bir yenilik sunmaktadır. Vaporesso markasının en yeni üyesi olan Switcher ile sizlerde kısa sürede yüksek tatmin alabilirsiniz. 5 ml likit tankı 220W çıkış gücü ile en iyi hazır kitler arasında yer alır.

Smok GX 2/4 Kit 350 Watt

Smok bir dünya devi elektronik sigara markası olarak 2 veya 4 pille çalışan bir canavar haline gelebiliyor. Smok GX 2/4 modeli 4 pil ile 350W çıkış gücü ile muhteşem bir buhar performansı sunuyor. 2 pilden 4 pile geçişlerde oldukça kolay olarak tasarlanmış arka kapak kutudan yedek olarak çıkmaktadır.

Joyetech eGo Aio D22 XL

Joyetech eGo Aio D22 XL serisi aio serisinin en büyük modelidir. 2300 mAh batarya ve 3.5 ml likit tankı ile oldukça fazla sevilmiş 2018 yılının amiral gemi cihazlarından biri haline gelmiştir. Joyetech markasının güvenliğe verdiği önem bu cihazda da ortaya çıkıyor. Çift devre koruma sistemi ile olası patlamaların önüne geçmek için tasarlanan muhteşem cihazlardan biridir.

Aspire Plato

2018 yılı itibarı ile adını daha fazla duymaya başladığınız Aspire markasının Platosu ile sigara bırakma dönemlerindeki rahatlığı yaşayabilirsiniz. 50W çıkış gücü 4.6 ml likit tankı ile sigaranın yokluğunu aratmayacak şekilde tasarlanmıştır.

En iyi elektronik sigara kitlerinden biri ile tanışarak sigara ve nikotine olan bağımlılığınıza kısa sürede son verebilirsiniz. En iyi markalara sitemizden ulaşarak hızlı ve güvenli alışverişin tadını çıkarın.

Bir yanıt yazın

Sohbeti aç
1
Merhaba, 👋
Nasıl yardımcı olabilirim?
Tüm ürünleri Yurtiçi kargonun kapıda nakit veya kredi kartı seçeneği ile gönderiyoruz. Sipariş öncesi ve sonrası teknik destek veriyoruz. 👍 Güvenle alışveriş yapabilirsiniz 😉