18650 Pil Nedir? Hangisini Tercih Etmeliyiz?

18650 pil elektronik sigara kullananların yakından tanıdığı tekrar şarj edilebilir piller dendir. Tekrar şarj edilebileceği için birçok elektronik sigara kullanıcısına kolaylık sağlamaktadır. 18650 pilleri ne kadar tanıyorsunuz?nasıl kullanılır ve hangi 18650 pili tercih etmeliyiz gibi sorularınıza cevap arıyorsanız bu yazımızı mutlaka okuyun.

18650 Pil Nedir?

18650 pil yeniden şarj edilebilir pildir. Yeniden şarj edilebilir oluşundan dolayı elektronik sigara kullanıcıların vazgeçilmezleri arasına girmiştir. Bu pillerin şarj edilebilmesi için bir şarj cihazınızın olması gereklidir. Ve maksimum 3.7 volttur.

18650 piller birçok marka tarafından üretilmektedir. Sony, Sanyo, Panasonic, Samsung markaları üretmektedir. Bu pillerin dolma süreleri ve dayanma süreleri ise kalitelerine göre değişkenlik gösteriyor. Yapıları itibarı ile laptop pilleri ile benzerlik gösterirler. Bu benzerliğin ana nedeni ise kullan at pil, araba aküsü, akıllı telefon ve laptoplar’da kullanılan piller ile aynı çalışma prensibine sahip olmasıdır.

18650-pil-tablosu-min

18650 Piller Nerelerde Kullanılmaktadır?

18650 pillerin kullanım alanları oldukça geniştir. İlk başta oyuncaklar olmak üzere bir çok elektronik cihazda kullanılmaktadır. Elektronik sigara kullanıcısının artması ile birlikte bu piller oldukça fazla tercih edilmeye başlanmıştır. Elektronik sigaralarda titanyum yada metal kapakların altında yer alır.

Bu şekilde dış etkenlere karşı korunaklı olur. 18650 pil çeşitleri çok basit bir düzenek ile elektronik sigaraların gövdesine bağlanır. Atomizer likiti ısıtıp buharlaştırmak için gereken enerjiyi bu pillerden alırlar. Popüler olan 18650 pillerin elbette piyasa da sahteleri de bulunmaktadır. Bu sahte piller yüksek derece de tehlike arz etmektedir. Dış taraflarından bir kaplama bulunur.

Güvenilir 18650 Pil Üreticileri

Elektronik sigara kullanmaya yeni başlayacak olanların en çok merak ettiği konulardan biridir. En güvenilir 1650 pil üreticileri hangileridir. Elektronik sigara kullanırken cihazın olduğu kadar da pillerinde kaliteli ve orijinal olması olması oldukça önemlidir.

Bu konuda en kaliteli markalar Samsung, Panasonic, LG, Sony ve Sanyo markaların 18650 pillerini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Samsung-sanyo ve samsung marka piller kalitesi ile öne çıkmaktadır. 30 TL ve 60 Tl arasında değişen fiyatlar ile satılmaktadır.

Yukarıda yer alan markaların piyasanın en kaliteli pil üreticileridir. her zaman pil,üretirken en iyi ham madde işleyerek yüksek oranlardaki amperler’de piller üretirler. Bu pillerin sahte olup olmadıkları ise ayırt edilemez derecede gerçeğine benzeyen şekilde yapılmıştır. Bu nedenle pillerinizi her zaman için güvenilir bir tedarikçiden satın almalısınız. Pil orijinallik kontrolü için battery bro sitesinden pilin izin üzerinde yer alan seri numarasından orjinal olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Çoğu pillerin üzerinde marka logosu veya ismi olmaz bu demek değildir ki bu piller sahtedir. Sizlerde aromabuhar.netorg sitemizden pil ve daha fazla yedek parça ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Sohbeti aç
1
Merhaba, 👋
Nasıl yardımcı olabilirim?
Tüm ürünleri Yurtiçi kargonun kapıda nakit veya kredi kartı seçeneği ile gönderiyoruz. Sipariş öncesi ve sonrası teknik destek veriyoruz. 👍 Güvenle alışveriş yapabilirsiniz 😉